Contact rapid
Tel: +40 755 49 28 54
Email: contact@talking-brands.ro

Notă de informare / Termeni și condiții

 

Materialul conținut în acest site a fost întocmit doar în scopul prezentării de informații despre talking-brands.ro și despre serviciile pe care acesta le oferă.

Chiar dacă talking-brands.ro a structurat și realizat cu responsabilitate conținutul acestui site, nu oferă garanția (expresă sau implicită) pentru acuratețea sau caracterul complet al informațiilor de pe acest site sau al celor publicate de terți, la care se face referire prin linkuri din site.

Nicio informație din acest site nu constituie o ofertă, recomandare sau invitație de a vinde sau o solicitare a unei oferte.

Prin accesarea acestui site sunteți de acord că, în limitele permise de lege, talking-brands.ro nu poate fi făcută răspunzătoare în nicio situație pentru niciun fel de daune (inclusiv daune speciale, indirecte sau subsecvente), fie în executarea unui contract sau printr-un delict civil ce decurge din sau în legătură cu informații de pe site sau publicate de terți, la care se face referire printr-un link din site și pentru funcționarea sau nefuncționarea site-ului.

Furnizarea serviciilor și produselor de către talking-brands.ro se supune condițiilor contractuale standard ale talking-brands.ro privind astfel de servicii și bunuri, ce pot fi furnizate în copie, la cerere.

Acest website este protejat de drepturi de autor, toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală ale talking-brands.ro (incluzând dar fără a se limita la mărcile înregistrate, brevete și drepturi de design) precum și brand-urile incluse în material aparținând talking-brands.ro.

Vă este permisă doar salvarea pe computerul personal, tipărirea de copii de pe materialele disponibile pe acest site pentru utilizarea în scop strict personal sau necomercial; nu este permisă adaptarea, modificarea sau refolosirea textului sau a imaginilor de pe site fără acordul prealabil scris al talking-brands.ro.

 

Confidențialitate

Politica de confidențialitate se aplică utilizării informațiilor colectate de site-ul talking-brands.ro pe parcursul accesării sale.

 

Vizitarea altor site-uri

Nu suntem responsabili de politicile și practicile de confidențialitate altor site-uri chiar dacă:

  • accesați site-uri ale unor terți prin intermediul link-urilor de pe site-ul nostru;
  • v-ați conectat la site-ul nostru prin intermediul link-urilor găzduite pe alte site-uri.

Vă recomandăm să verificați politica de confidentialitate pe fiecare site pe care îl vizitați și să contactați proprietarul sau operatorul acestuia dacă aveți nelămuriri sau întrebări.

Pentru mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@talking-brands.ro.